Eindelijk een merk made in France dat je verlangens respecteert!

Veel merken hebben de neiging om hun productie naar het buitenland te verplaatsen om meer of minder geld te besparen. Andere merken vertrouwen echter op de Franse knowhow om aan de verwachtingen van alle consumenten te voldoen. Al deze kleding is ontworpen door mensen die geven om kwaliteit en jouw tevredenheid.

De beste ateliers voor kleding van hoge kwaliteit

Onze ateliers zijn verspreid over heel Frankrijk, zodat we lokale productie kunnen aanbieden om reizen en kosten te beperken. Het resultaat is herenkleding van hoge kwaliteit met het label ‘Made in France’. Leveranciers worden geselecteerd uit de regio en partners bevinden zich ook in Frankrijk, met als doel de lokale economie te optimaliseren.

  • Dankzij deze knowhow worden de kledingstukken al jaren ontworpen in Franse ateliers, met name in Saint-Pierre-Montlimart.
  • De eerste fase was vrij complex en de creatie van het eerste Montlimart shirt vergde vele maanden geduld.
  • Deze Franse productie heeft ook het label Entreprise du Patrimoine Vivant (Levend Erfgoed Onderneming), een kwaliteitsgarantie die niet over het hoofd gezien mag worden.
    Andere ateliers bevinden zich in Europa en Noord-Afrika om de kwaliteit te garanderen die onze klanten van ons gewend zijn. Op de website kun je meer te weten komen over het productieproces en alle stappen die daarbij komen kijken. In tegenstelling tot andere merken vertrouwt Montlimart niet op productie in China.
READ  Hoe pas je de e-girl look toe?

Je krijgt dus een ontwerp dat minder dan 2000 kilometer verderop is gemaakt, met het extra voordeel van garantie. Als je overtuigd wilt worden, aarzel dan niet om de catalogus te ontdekken, je zult niet teleurgesteld zijn door al deze herenmodeproducten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top