Hoe draag je een vrouwelijke string, de trends van dit seizoen!

De string is al sinds de jaren 90 hét trendy lingerieartikel. Sindsdien heeft hij een speciale plaats in de voorkeur van vrouwen voor ondergoed. Bovendien staat hij voor erotiek en verleiding.

De lingeriemode evolueert voortdurend en dat geldt ook voor de string, vooral wat betreft de manier waarop hij wordt gedragen. In de rest van dit artikel vind je er een aantal en de trends van dit seizoen.

Damesstrings: hoe draag je ze?

De string is het favoriete lingeriestuk in de garderobe van elke vrouw. Je kunt er moeilijk omheen dat het de beste optie blijft om bepaalde kledingstukken te dragen.

De string voor nauwsluitende outfits

Als je besluit om bijvoorbeeld een nauwsluitend sexy jurkje of rokje in kokerstijl te dragen, wordt de string bijna een verplichting. Want een normale slip onder strakke kleding laat lelijke vlekken achter op je billen. Dus als je er toonbaar uit wilt zien in het bijzijn van degenen die misschien naar je billen kijken, kies dan voor een string, vooral als je outfit wit is.

READ  Hoe pas je de e-girl look toe?

G-strings onder witte kleding

Het probleem met het meeste ondergoed is dat het goed zichtbaar blijft onder je kleding, zelfs als het van een hele fijne stof is gemaakt. Nog erger onder witte kleding. Gelukkig kan de string deze situatie verhelpen.

Onder een witte broek is de string onvermijdelijk. Een slip of ander ondergoed onder een witte broek laat zeer zichtbare lijnen achter. De enige geschikte optie is het dragen van een string. Omdat broeken over het algemeen niet zo strak zitten dat de voorkant zichtbaar is. En aan de achterkant zit de string goed verborgen tussen je billen, tenzij je kiest voor een lage taille.

De string voor broeken met lage taille

Het is onmogelijk om een broek met lage taille te dragen met een gewone onderbroek. De vorm van een normale onderbroek laat het niet toe, omdat die vaak omhoog komt onder dit type kledingstuk. Om deze gênante situatie te vermijden, past een string beter bij een broek met lage taille voor een moderne look. Vooral omdat de trend van strings die verder reiken dan het kledingstuk een comeback maakt in de damesmode.

READ  3 tips om de juiste pompen te kiezen

Strings voor dames: trends

De manier waarop strings worden gedragen is geëvolueerd sinds ze voor het eerst opdoken als modeaccessoire. Maar de huidige trends zorgen voor wat controverse over de string.

De blote string is terug

De controversiële jaren 2000 trend van de blote string maakt een comeback op het internet en in modewinkels. Dit komt omdat sommige beroemdheden hebben gepronkt met strings die uit hun jurken en broeken komen.

Je ziet het op de Instagram-pagina van elke fashionista en zelfs in de winkels. Je vindt broeken en rokken met geïntegreerde strings in de modewinkels.

Kanten strings zijn altijd on trend

Voor een sensuele touch is er niets beter dan een kanten string. Lingerietrends veranderen met de seizoenen, maar de kanten string blijft tijdloos. Het blijft zich profileren als het tijdloze stuk geraffineerde vrouwelijke lingerie. De kanten string is verfijnd, onvindbaar en een verleidelijke aanwinst.

De tanga, de nieuwe string

De snit van de tanga onthult de billen van dichtbij en lijkt erg op die van de g-string. Het is een kruising tussen een string en een slip en veel vrouwen geven er de voorkeur aan omdat ze comfortabeler zijn.

READ  Badmode: waarom buiten het seizoen kopen?

Net zo verleidelijk als de string, en in alle vormen en materialen, zijn ze prettig om overdag of ’s avonds te dragen. En ze kunnen een goede overgang zijn naar een string. Voor vrouwen die er nog niet aan gewend zijn.

Conclusie

Damesstrings zijn de meest sexy onderkleding. En omdat het zo discreet is, is het de beste optie om bij bepaalde kledingstukken te dragen. Het is echter aan te raden om ze niet elke dag te dragen en een onberispelijke hygiëne te handhaven. Simpelweg omdat de positie na het dragen de oorzaak kan zijn van gevaarlijke infecties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top