Hoe pas je de e-girl look toe?

Op dit moment zijn er trends en allerlei gebeurtenissen, maar er is één trend onder jongens en meisjes die veel aandacht trekt vanwege hun stijl en de sterke aanwezigheid op internet. We hebben het over e-meisjes en e-jongens, een trend en een manier van zijn die is ontstaan op sociale platforms zoals TikTok en Instagram. Ze hebben over het algemeen een kinderlijke esthetiek die geassocieerd wordt met anime en cosplay. Leer alle kenmerken van een E-Girl en volg een paar stappen om er een te worden. Kleding, accessoires en een complete verandering van stijl, allemaal dingen waar je rekening mee moet houden als je de e-girl look wilt aannemen.

Wat is een e-girl?

Volgens het Urban Dictionary is een e-girl “een type emo dat meestal op TikTok te vinden is, maar die ook vaak op Tumblr zit”. Haar meest opvallende kenmerken zijn make-up met veel zwarte eyeliner, veel accessoires zoals kettingen, kettingen, riemen en haar geverfd met grote clips, felle kleuren en een zeer komische stijl.

READ  Hoe draag je een vloeiende broek voor vrouwen?

Hoewel er veel betekenissen zijn voor ‘E-Girl’, zijn de bekendste twee: ‘E’ voor electronic en ‘girl’ voor meisje of ‘E’ voor emo en ‘girl’ voor meisje. Het zijn influencers, maar op hun eigen manier, want de meeste influencers worden betaald om op vakantie te gaan, kleding te promoten of een restaurant te bezoeken. E-girls daarentegen werken vanuit hun slaapkamer. Ze concentreren zich op hun haar, make-up, kleding en foto’s.

Hoe draag je de e-girl look?

E-girls hebben een licht gotische stijl, maar wel heel modern, een beetje anders dan de schoonheidsnormen van vandaag. Ze houden van videogames, muziek en vooral van TikTok en YouTube.

Het begrijpen van de esthetiek van e-girls of “elektronische meisjes” vertegenwoordigt minstens 90% van hun levensstijl. E-girls worden gekenmerkt door winged eyeliner, zware oogmake-up, een kinderlijke uitstraling en fel geverfd haar. Sommige beïnvloeders van deze trend zeggen dat zeer gekleurd of donker haar en donkere of ‘emo’ make-up de bepalende kenmerken zijn.

READ  Hoe repareer ik een zakrits?

Piercings spelen soms ook een rol, net als neusringen, nette kleding en gezichten met hartjes- of soortgelijke eyeliner. Foto’s op Instagram moeten ook worden bijgewerkt, ze hebben meestal een hoge helderheid, emoji’s, tekst, een nieuwsgierig gezicht en afbeeldingen die zijn goedgekeurd door de e-meisjescultuur.

Kleding is een belangrijk onderdeel. Deze hebben meestal een schoolmeisjesstijl, evenals gestreepte of geruite rokken, kousen, midriffs of visnetten, enz. Op tekenfilms geïnspireerde kleding: Dit aspect is erg belangrijk als het gaat om het zijn van een e-girl, omdat kleding een fundamenteel punt is.

Je haar moet slordig en rommelig zijn – dat is de look waar een echt e-girl voor gaat. Je kunt ook felgekleurde extensions of een pet dragen. Als je je een beetje verdiept in het account van een e-girl, kun je haar make-up bekijken met winged eyeliner, bloemmotieven, hartjes en dergelijke op haar wangen. Haar kan los gedragen worden, met een staart of met vlechten om de kleur nog meer naar voren te brengen.

READ  Eindelijk een merk made in France dat je verlangens respecteert!

Conclusie

E-meisjes zijn de nieuwste modetrend op TikTok en YouTube. Hun hobby’s zijn videogames, sociale netwerken, anime, technologie en plezier maken. Qua persoonlijkheid zijn E-girls over het algemeen niet erg spraakzaam, meer gereserveerd en harder qua karakter. Bij e-girls kun je rekenen op een zeer sterke persoonlijkheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top