Welk budget moet je opzij zetten voor mooie waadpakken voor vrouwen?

Of de zool nu plat is of een hak heeft, ze zijn een zekerheid in de schoenenwereld. Je kunt er je outfit mee aankleden, een beetje pit geven en zelfs je figuur slanker maken. Deze schoenen kopen is dus ideaal, en je kiest best voor een goed merk. Zo krijg je een goed rendement op je investering en kun je ze vooral heel lang houden. Shorts voor vrouwen zijn betaalbaar, maar het hangt af van de materialen en het ontwerp.

Minder dan €200 voor een paar hoge laarzen

Dit is waarschijnlijk de meest vrouwelijke schoen in het assortiment en sommige mensen verwarren ze met laarzen. Laarzen zijn ook interessant, maar ze zijn iets korter. Ze houden het midden tussen laarzen en hoge laarzen. Dit betekent dat ze kniehoog gedragen kunnen worden, wat betekent dat ze met verschillende outfits gecombineerd kunnen worden en je duidelijk niet teleurgesteld zult zijn.

  • Een prachtig rood paar met een mooi model op kniehoogte kost 100 euro, maar dan krijg je wel een platte zool.
  • Als je geen groot budget hebt, kun je een paar in de aanbieding kopen voor minder dan 80 euro.
  • Wees voorzichtig met de sluitingen, want dit zijn vaak schoenen die je als sokken moet aantrekken.
READ  Waarom kiezen voor een leren aktetas voor heren?

Het kan dus lastig zijn om ze te dragen met leggings of smalle jeans. Het is een goed idee om goed naar de diameter van het bovenwerk te kijken, vooral als je geen jurkjes wilt dragen. Steltlopers zijn vaak verkrijgbaar in suède of leer, vooral voor budgetten boven de €100,-. Je krijgt waar voor je geld en je kunt deze dameswaadpakken jarenlang gebruiken. Er zijn ook versies met een hogere of lagere puntige of vierkante hak.

Een paar ideeën voor je outfits

Als de schoenen gekleurd zijn, kies dan voor een donkere outfit. Als de schoenen donker zijn, kun je voor de steltlopers sympathieke tinten gebruiken. Na dit detail moet je je richten op je kledingkeuze. Ze passen perfect bij een kort, knielang jurkje. Draag wel een zwarte panty en de bovenkant van de dijhoge laarzen moet om het hele been zitten om het te verlengen. Je kunt ook een skinny jeans of legging dragen, maar de hoge laarzen moeten over de stof heen gaan. De rest van de outfit kun je versieren met sieraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top